Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> OPSKRIFTER > Opskrifter> Glutenfrie opskrifter

Glutenfrie opskrifter

SOFT SEED BREAD GLUTEN-FREE

IngredienserOpskriftsmængdeFirmaopskrift
SOFT SEED BREAD GLUTEN-FREE10.000,00gg
Gær350,00gg
Vand, Ca.6.500,00gg
Total vægt    
Kalkuler opskriftsdata
x-gange mængden 
 eller 
Total vægt i kg

 

Æltetid

2 min. langsomt + 6 min. hurtigt

Dejtemp.

22 oC

Liggetid

Ingen

Dejvægt                      

700 g i form (10 x 10 x 18 cm)

Rasketid

Ca. 45 min.

Bagetemp.

230 oC > 200 oC, dampes som normalt for rugbrød, spjæld åbnes efter 2 min.

Bagetid

40 – 45 min. til en kernetemperatur på 96 oC

 

Beregnet næringsværdi pr. 100 g brød unden topping:

Energi

1.285 kJ (307 kcal)

Fedt

14,6 g

- heraf mættet fedt

2,9 g

Kulhydrat

34,8 g

- heraf sukkerarter

3,7 g

Kostfibre

4,4 g

Protein

7,0 g

Salt

1,3 g