Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> OPSKRIFTER > Opskrifter> Glutenfrie opskrifter

Glutenfrie opskrifter

SINGLUPUS KERNEBRØD

IngredienserOpskriftsmængdeFirmaopskrift
IREKS SINGLUPLUS10.000,00gg
Solsikkekerner, ristede500,00gg
Græskarkerner, ristede500,00gg
Sesam, ristet500,00gg
Olie350,00gg
Brun sirup600,00gg
Gær400,00gg
Vand, (Ca.)8.800,00gg

  

Topping:

  
Sesam, 5 g pr. 100 g dej 
Total vægt    
Kalkuler opskriftsdata
x-gange mængden 
 eller 
Total vægt i kg

 

Æltetid

2 min. langsomt + 6 min. hurtigt

Dejtemp.

26 oC

Liggetid

Ingen

Dejvægt                      

Brød: 400 g
Baguetter: 200 g

Rasketid

Ca. 40 – 50 min.

Bagetemp.

220 oC – 175 oC

Bagetid

Brød: Ca. 32 – 35 min.
Baguetter: Ca. 22 min.
Indsættes med damp som normalt. 

 

Beregnet næringsværdi pr. 100 g brød med topping:

Energi

1.106 kJ (263 kcal)

Protein

7,2 g

Kulhydrat

37,7 g

- heraf sukkerarter

5,2 g

Fedt

8,1 g

- heraf mættet fedt

1,1 g

Kostfibre

5,3 g

Natrium

0,5 g