Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> OPSKRIFTER > Opskrifter> Glutenfrie opskrifter

Glutenfrie opskrifter

SINGLUPUS BRØD

IngredienserOpskriftsmængdeFirmaopskrift
IREKS SINGLUPLUS10.000,00gg
Olie400,00gg
Gær400,00gg
Vand, (Ca.)8.800,00gg

  

Topping:

  
IREKS SINGLUPLUS 
Total vægt    
Kalkuler opskriftsdata
x-gange mængden 
 eller 
Total vægt i kg

 

Æltetid

2 min. langsomt + 6 min. hurtigt

Dejtemp.

26 oC

Liggetid

Ingen

Dejvægt                      

Brød: 400 g
Baguetter: 200 g

Rasketid

Ca. 40 – 50 min.

Bagetemp.

220 oC – 175 oC

Bagetid

Brød: Ca. 32 – 35 min.
Baguetter: Ca. 22 min.
Indsættes med damp som normalt. 

 

Beregnet næringsværdi pr. 100 g brød med topping:

Energi

923 kJ (219 kcal)

Protein

5,7 g

Kulhydrat

40,7 g

- heraf sukkerarter

3,5 g

Fedt

2,6 g

- heraf mættet fedt

0,3 g

Kostfibre

4,9 g

Natrium

0,5 g