Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> OPSKRIFTER > Opskrifter> Glutenfrie opskrifter

Glutenfrie opskrifter

GLUTENFRI SINGLUPUS VITAL BRØD

IngredienserOpskriftsmængdeFirmaopskrift
SINGLUPLUS VITAL10.000,00gg
Olie400,00gg
Salt180,00gg
Gær300,00gg
Vand, Ca.8.200,00gg
 

Topping:

  
SINGLUPLUS VITAL 
Total vægt    
Kalkuler opskriftsdata
x-gange mængden 
 eller 
Total vægt i kg

 

Æltetid

2 min. langsomt + 6 min. hurtigt

Dejtemp.

26 °C

Liggetid

Ingen

Dejvægt                      

500 g

Rasketid

Ca. 40 – 50 min.

Bagetemp.

220 °C – 175 °C

Bagetid

Ca. 40 - 45 min.,
indsættes med damp som normalt. 

Topping

SINGLUPLUS VITAL (8 g pr. brød à 500 g)

 

Beregnet næringsværdi pr. 100 g brød inkl. topping:

Energi

1.069 kJ (255 kcal)

Fedt

8,3 g

- heraf mættet fedt

1,2 g

Kulhydrat

34,3 g

- heraf sukkerarter

3,6 g

Kostfibre

7,2 g

Protein

6,9 g

Salt

1,2 g