Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> OPSKRIFTER > Opskrifter> Glutenfrie opskrifter

Glutenfrie opskrifter

CANTUCCINI GLUTENFRI

M. MUFFIN-MIX GLUTENFRI

IngredienserOpskriftsmængdeFirmaopskrift
MUFFIN-MIX GLUTENFRI (131101DK)2.500,00gg
Æg600,00gg
Smør100,00gg
Vaniljesukker20,00gg
Hele mandler1.000,00gg
Total vægt    
Kalkuler opskriftsdata
x-gange mængden 
 eller 
Total vægt i kg

Røretid

3 - 4 min.

Bagetemp.

170 ˚C

Bagetid

Ca. 20 min.

Alle ingredienser røres sammen med spartel, mandler tilsættes det sidste minut.

Dejen rulles ud som pølser i pladens længde, ca. 3 cm tykke. De bages ved 170 ˚C, ikke for varmt, da de så bliver for mørke.

Stængerne køles af og skæres på skrå i ca. 1,5 – 2 cm tykke, og lægges på plader med skære fladen op.

De ristes så i ovnen ved 160 ˚C i ca. 15 min.