Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks
Dansk> OPSKRIFTER > Opskrifter> Glutenfrie opskrifter

Glutenfrie opskrifter

BROWNIE GLUTENFRI

IngredienserOpskriftsmængdeFirmaopskrift
BROWNIE (129307DK)2.500,00gg
Helæg190,00gg
Olie400,00gg
Vand475,00gg

  
Evt. valnødder375,00gg
Total vægt    
Kalkuler opskriftsdata
x-gange mængden 
 eller 
Total vægt i kg

Røretid

3 min.

Dejvægt

Opskriften passer til en kantplade 45 x 60 x 5 cm

Form

Kantplade. Deles i 8 x 10

Bagetemp.

Som normalt for skærekager (ca. 170 oC)

Bagetid

Ca. 17 - 19 min.

Efter endt røretid tilsættes evt. valnødder, og dejen fordeles i formene.

Når kagen efter bagning er afkølet overtrækkes den med ganach og stilles på køl til ganachen har sat sig. Derefter deles den i 8 x 10 og pyntes efter ønske.

Ganach (til en kantplade)

Fløde 250 g
Ægte mørk chokolade   250 g


Fløden bringes i kog. Den tages af varmen og hældes over chokoladen. Massen røres blank og er klar til brug.