Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks

Konditori

16 resultater
Side [1 af 2]
<<<°1°2°>>>
Videre til side

BISKUIT (107416DK)

Produkt til frematilling af roulader og lagkagebunde

 

Arbejdsfordele

  • Rationel forarbejdning
  • Nem at smøre ud

Kvalitetsfordele 

  • Saftige og lækre bunde
  • Lang friskholdning
Anvendelsesmængde: 100 %

BROWNIE (129307DK)

Produkt til fremstilling af (glutenfri) brownie

Arbejdsfordele

  • Meget enkel og rationel fremstilling

Kvalitetsfordele             

  • Kraftig chokoladesmag
  • Saftig krumme, lang friskholdning
  • Indeholder ikke gluten
Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN LUX (122824DK)

Produkt til fremstilling af rørekager m.m.

 

Arbejdsfordele

  • Sikker og rationel fremstilling af kager
  • Frostsikker og problemløs

Kvalitetsfordele             

  • Tæt og lækker saftig krumme
  • Lang friskholdning og velsmag
Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN MUFFIN BASIS (120951DK)

Produkt til fremstilling af muffins

 

Arbejdsfordele

  • Enkel og rationel fremstilling af kager
  • Høj forarbejdningssikkerhed
  • Velegnet til brug i doseringsanlæg
  • Velegnet til opbevaring på køl – bagt og ubagt

Kvalitetsfordele             

  • Stor kvalitetsforskel i forhold til muffins lavet af traditionel røremasse
  • Saftig, soft krumme
  • Typisk muffinopbagning med god volume
  • Individuelle variationsmuligheder
  • Afrundet smag, let vanilje
Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN MUFFIN CHOKO (129304DK)

Produkt til fremstilling af choko muffins

 

Arbejdsfordele

  • Enkel og rationel fremstilling af kager
  • Høj forarbejdningssikkerhed
  • Velegnet til brug i doseringsanlæg
  • Velegnet til opbevaring på køl – bagt og ubagt

Kvalitetsfordele             

  • Stor kvalitetsforskel i forhold til muffins lavet af traditionel røremasse
  • Saftig, soft krumme
  • Typisk muffinopbagning med god volume
  • Intens chokosmag
Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN RØRE (122820DK)

Produkt til fremstilling af rørekager, muffins m.m.

 

Arbejdsfordele

  • Sikker og rationel fremstilling af kager
  • Frostsikker og problemløs

Kvalitetsfordele 

  • Tæt og lækker saftig krumme
  • Lang friskholdning og god smag

 

Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN ROULADE (114710DK)

Produkt til fremstilling af roulader og lagkagebunde

 

Arbejdsfordele

  • Rationel forarbejdning
  • Nem at smøre ud

Kvalitetsfordele 

  • Saftige og lækre bunde
  • Lang friskholdning

 

Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN VANDBAKKELSE (125708DK)

Produkt til fremstilling af vandbakkelse

 

Arbejdsfordele

  • Simpel arbejdsgang
  • Kan bages direkte fra fryseren
  • Kan fryses efter bagning – vandbakkelserne holder sig friske og sprøde

Kvalitetsfordele 

  • Lækre og saftige vandbakkelser
Anvendelsesmængde: 100 %

GOLDEN-DELIKATESSE-CREME (107309DK)

Produkt til fremstilling af creme

 

Arbejdsfordele

  • Nem at piske op
  • Klar til brug efter piskning
  • Nem at smøre ud

Kvalitetsfordele             

  • God smag af karamel og vanilje
Anvendelsesmængde: 275 g/l vand
300 – 350 g/l vand til fast creme

IREKS COOKIE (107224DK)

Produkt til fremstilling af American-style cookies

Arbejdsfordele

  • Nem og rationel fremstilling
  • Dej kan bearbejdes uden hviletid

Kvalitetsfordele             

  • Store variationsmuligheder
  • Gylden, indbydende farve
  • Saftig, ”chewy” krummestruktur
  • Velafrundet smag med en let note af karamel
Anvendelsesmængde: 100 %
16 resultater
Side [1 af 2]
<<<°1°2°>>>
Videre til side