Von Natur aus Bestes
Neues von IREKS:
Weltweit auf dem Laufenden
Ireks
Dansk> AKTUELT > IREKS på iba 2018

IREKS på iba 2018

Passion og lidenskab for bagning – det er hvad du, som besøgende, kommer til at opleve på IREKS stand i hal B4 på iba i München fra 15. – 20. september.

Bagning er et håndværk med en stor tradition. Passion, dygtighed, kvalitetsbevidsthed og engagement har altid været afgørende for at kunne fremstille rigtig godt brød og bagværk. Hvis du elsker det du gør, vil det lykkes - sådan har det været tidligere, sådan er det nu og sådan vil det være i fremtiden.

Men for at være succesfuld er det lige så vigtigt at være åben for nye ideer, at lade kreativitet løbe frit og at lade sig inspirere af tidens tendenser. I den ånd udvikler IREKS, med passion og kærlighed til detaljer, produkter og opskrifter, der styrker bageriers håndværksidentitet og realiserer de nyeste tendenser til deres kunder.

Nye links mellem tradition og innovation vil desuden være i fokus, når IREKS laver sin messepræsentation på iba i hal B4 | stand 330.

På vores tre aktivitetsområder vil du som besøgende have mulighed for faglig udveksling. Du kan kigge vores dygtige fagfolk over skuldrene, når de laver masser af indbydende bagværk, imens du samtidig kan overbevise dig selv om produkternes høje kvalitet. Vores fokus vil være på at vise en række nye ideer, fra forberedelse af spændende snacks, via forarbejdning af særlige meltyper til kreationer af søde fristelser tiltænkt dig, der er åben for nye impulser til et individuelt sortiment.

Selv om hvert område har sin egen inspirationsø, har de tre områder en ting til fælles: De viser alle, hvad der binder IREKS til faget - masser af passion og lidenskab for bagning!

Presseinformation