Det bedste fra naturen
Løbende nyheder
fra IREKS worldwide
Ireks
Dansk> AKTUELT > Glutenfrit bagværk er på mode

Glutenfrit bagværk er på mode

Glutenfri ernæring – der oprindeligt var tiltænkt (og nødvendig for) mennesker, der lider af cøliaki – har udviklet sig til mere og mere at være en trend. Mange mennesker beslutter sig for at undgå gluten i deres fødevarer. På den måde vinder glutenfrit bagværk større og større indpas og er basis i den form for ernæring.

Med erfaringen fra vores eksperter udvikler vi løbende nye glutenfrie produkter, hvor fantasien ikke sætter nogle grænser. Den rigtige teknologi og særlige opskrifter gør det muligt for bagerier at lave et bredt sortiment i høj kvalitet, selv uden glutenholdige ingredienser.

IREKS tilbyder et stadigt voksende udvalg af ingredienser til glutenfrit bagværk. Med vores specialprodukter giver vi dig mange mange muligheder, hvad enten det drejer sig om kager, brød eller stykker. Læs mere om emnet i vores produktoversigt.