Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks

Surdej: Et "plus" for smag og kvalitet

I brødfremstilling spiller surdeje en meget afgørende rolle. Forbrugere er begejstrede for brød bagt med surdej på grund af den høje kvalitet og den særlige smag.

Hos IREKS har vi igennem årtier opnået meget høj kompetence inden for surdeje.

Vores surdeje er fremstillet efter forskrifterne i den klassiske tretrins metode og anvendelsen af kontrollerede bakteriestammer og streng overvågning af produktionen forhindrer uønsket fremmed- eller fejlgæring og giver surdeje af meget høj kvalitet.

Tørrede surdeje garanterer den nødvendige sikkerhed i fremstillingen af brød og småbrød og giver den klassiske surdejsbrøds karakter. Surdejene giver hvert produkt det ultimative "plus" i kvaliteten;

  • Optimal dejbearbejdning
  • Skærefast krumme
  • God friskholdning
  • Gyldenbrun skorpe
  • Exelent, aromatisk smag

Som rene surdeje tilbyder vi f.eks. IREKS WEIZENSAUER på basis af hvedemel og IREKS ROGGENFERTIGSAUER på basis af rugmel.

Derudover spiller vores hjemmelavede surdeje en vigtig rolle som kvalitets- og smagskomponent i mange af vores bageblandinger.

Er du interesseret i vores surdeje, så kontakt os meget gerne. Sammen finder vi den løsning, der er bedst for dit bageri.