Det bedste fra naturen
Variation og nydelse
– hele tiden i nye dimensioner
Ireks

Blandinger

24 resultater
Side [1 af 2]
<<<°1°2°>>>
Videre til side

AVENA SPECIAL (131615DK)

Produkt til fremstilling af havrebrød med aromatisk smag af malt

Arbejdsfordele     

  • Rationel og sikker fremstilling
  • Maskinvenlige deje

Kvalitetsfordele

  • Intens afrundet brødsmag
  • Saftig krumme
  • God friskholdning
Anvendelsesmængde: 50 %

BLØDDEJ (107507DK)

Produkt til fremstilling af bløddej

 

Arbejdsfordele     

  • Stor sikkerhed i produktionen

Kvalitetsfordele

  • God aromatisk smag
  • Blød, skærefast og meget stabil krumme – også i fyldt bagværk
  • Varm indbydende farve
  • Lang friskholdning
Anvendelsesmængde: 30 %

CIABATTA-CLASSICA (126101DK)

Produkt til fremstilling af ciabatta og andre typiske italienske specialiteter

 

Arbejdsfordele

  • Enkel og rationel fremstilling af brød
  • Høj gærstabilitet

Kvalitetsfordele

  • Saftig og grovporret krumme
  • Dejlig smag af sydens brød
  • Meget lang friskholdning
Anvendelsesmængde: 20 %

CORN PLUS (126390DK)

Produkt til fremstilling af specialbrød

 

Arbejdsfordele

  • Rationel fremstilling af specialbrød
  • Et produkt til mange variationer

Kvalitetsfordele

  • Lang friskholdning
  • God smag fra de mange udsøgte råstoffer
Anvendelsesmængde: 50 %

DELIKATESSE-SPECIAL (106911DK)

Produkt til fremstilling af rug- og specialbrød

 

Arbejdsfordele

  • Spændende muligheder for egne opskrifter med deje, der har stor rasketolerance og god stabilitet

Kvalitetsfordele

  • God friskholdning og smag med mange bløde kerner
Anvendelsesmængde: 50 %

FARMER RUGBRØD (125002DK)

Produkt til fremstilling af saftigt rugbrød

 

Arbejdsfordele

  • Ingen iblødsætning af kerner
  • Sikkerhed i produktionen

Kvalitetsfordele

  • Saftige rugbrød
  • Lavt fedt indhold
  • Lang friskholdning
Anvendelsesmængde: 50 %

FLÛTEMEL (120807DK)

Produkt til fremstilling af rundstykker og flûtes

 

Arbejdsfordele

  • Rationel fremstilling af rundstykker og flûtes
  • Sikker og hurtigt afvejning
  • Til stabilisering af andre deje

Kvalitetsfordele

  • Tæt og saftig krumme
  • Tynd og sprød skorpe
  • God brødsmag
Anvendelsesmængde: 100 %

FLÛTES-SPECIAL (114301DK)

Produkt til fremstilling af baguetter og stykker

 

Arbejdsfordele

  • Maskinvenlige deje
  • Stor gærtolerance
  • Mange variationsmuligheder
  • Rationel fremstilling

Kvalitetsfordele

  • God smag
  • Fin krumme
  • God friskholdning
Anvendelsesmængde: 50 %

GREEN SPELT (139401DK)

Produkt til fremstilling af aromatiske specialbrød og -stykker med spelt og grøn spelt

 

Arbejdsfordele

  • Enkel forarbejdning
  • Sikker og rationel fremstilling
  • Et produkt til mange variationer

Kvalitetsfordele

  • Indeholder speltmel og grøn spelt; bestående af knækkede grøn spelt kerner, fuldkornsmel af grøn spelt og tørret fuldkornssurdej af grøn spelt
  • Nøddeagtig smag med fyldig røget note
  • Saftig krumme
  • God friskholdninge
Anvendelsesmængde: 50 %

JUBI / 830 (118200DK)

Produkt til fremstilling af specialbrød

 

Arbejdsfordele

  • Enkel forarbejdning
  • Sikker, rationel fremstilling

Kvalitetsfordele

  • God friskholdning
  • Tæt, saftig krumme
  • Flot purpur farve på krummen
Anvendelsesmængde: 100 %

KARIBIK-SPECIAL (128502DK)

Produkt til fremstilling af specialbrød og stykker m. jordnødder

 

Arbejdsfordele

  • Rationel fremstilling af specialiteter

Kvalitetsfordele

  • Tæt og lækker saftig krumme
  • Karakteristisk smag af jordnødder
  • Lang friskholdning
Anvendelsesmængde: 50 %

KÆRNE-SOL-SPECIAL (102713DK)

Produkt til fremstilling af specialbrød med olieholdige frø

 

Arbejdsfordele

  • Rationel fremstilling af specialiteter af både hvede-, rug- og knækbrød
  • Et produkt til mange variationer

Kvalitetsfordele

  • Lang friskholdning
  • God smag fra de mange olieholdige frø og udsøgte råstoffer
Anvendelsesmængde: 50 %
24 resultater
Side [1 af 2]
<<<°1°2°>>>
Videre til side