Det bedste fra naturen
Løbende nyheder
fra IREKS worldwide
Ireks

Aktuelt

Er du interesseret i nyheder fra branchen, for messer, produktideer eller andre nyheder fra IREKS? Så kig jævnligt her forbi!

GREEN SPELT 2.0

Godt håndværk og unikke ingredienser

Sammen er vi stærke!

Netop i denne udfordrende tid bestræber vi os på at stå ved vores kunders side som en stærk partner!

CRAFT MALT - aromatisk maltcuvée

Den nye IREKS maltcuvée, bestående af en komposition af specialmalte fra vores In-house IREKS malteri, og afrundet med en aromatisk humleolie, er et alsidigt basisprodukt med uendelige muligheder for udfoldelse af kreativiteten i bageriet.

IREKS SPICY TOPPING

Én topping – uendelig mange varianter

Sourdough koncept

Vi præsenterer dig her for et nyt surdejskoncept.

Udfordringer, drømme og mulige veje til succes

Tilbageblik på kundetur til IREKS, Kulmbach i august 2018

IREKS IQ Center informer

Sikkerheds- og advarselsoplysninger i henhold til EU forordning 1272/2008

Lækre baguetter

...til sommerens mange anledninger.

Retrokampagne

Som vi husker det, bare meget bedre.

Retrokampagne - tekster og billeder

Husk at erstatte "xx"erne i teksterne med brødnavne, antal eller pris.

Kvartalspakker - plakater

Rugbrød - tidssvarende varianter

Genbrug succeserne

Succeser fra IREKS' bestående sortiment.

Gennem tiden har vi udviklet en række produkter, som I og jeres kunder har taget rigtig godt imod.

Glutenfrit bagværk er på mode

Glutenfri ernæring - der oprindeligt var tiltænkt (og nødvendig for) mennesker der lider af cøliaki - har udviklet sig mere og mere til at blive en trend. Mange mennesker beslutter sig for at undgå gluten i deres fødevarer. På den måde vinder glutenfrit bagværk større og større indpas og er basis i den form for ernæring.

RUCKESCHEL'S surdeje og malte

IREKS's helt nye produktserie RUCKDESCHEL'S surdeje og malte har verdenspræmiere i Danmark. Det er vi utroligt stolte af!

NORDBRØD® - en nyskabelse på brødhylden

NORDBRØD® er ikke bare et nyt brød, det er en nyskabelse på brødhylden. Hverken et rugbrød eller et franskbrød - men et mørkt brød, der har et højt indhold af proteiner og et lavt indhold af kulhydrater.